YOZGAT / SORGUN - Çiğdemli Yunus Emre İlkokulu

Çiğdemli yunus Emre İlkokulu Dilimizin Zenginlikleri Proje çalışmaları

Ara

1946'dan itibaren kutlanan Yerli Malı Haftası, yurttaşlarımıza yerli malı kullanmanın, tutumlu olmanın ve yatırım yapmanın önemini hatırlatmak amacıyla her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanmaktadır.

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasının amacı:

Tutumun önemini kavratmak.

•  Küçük yaştan tutumlu olma alışkanlığı kazandırmak.
  •  Yatırımın anlam ve önemini kavratmak.
  •  Tüketim-yatırım ilişkisini açıklamak.
  •  Tüketimde tutumu, tüketimden çok yatırım yapmayı teşvik etmek. Herkesi yatırıma yöneltmek.
  •  Türk mallarını tanıtmak. Yerli malı kullanmanın faydalarını açıklamak. Herkesi yerli malı kullanmaya teşvik ederek yurt ekonomisine katkıda bulunmayı sağlamak.
  •  Sağlıklı, mutlu insanları ile kalkınmış Türkiye yaratmayı görev olarak ilan etmek. Gelecek kuşaklara kalkınmış bir Türkiye bırakmak. Bu güzel yurtta, genç neslin sorumlu ve şerefli yerini almasını sağlamaktır.

Ara

Okulumuz  okuma etkinliği her sınıf düzeyinde haftalık olarak planlanmıştır. Yıl sonuna kadar bu planlar uygulanacaktır.

Kas

KIYMETLİ ÖĞRETMENLERİMİZ.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı düzenlendi. Okul idaresi, tüm öğretmen, öğrenci ve personel hazır bulundu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü Özlemle Anıyoruz. Önünde Saygıyla Eğiliyoruz. RUHUN ŞAD OLSUN…

Ekm

"Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır."                                                                                                                                    Mustafa Kemal Atatürk

30 Ağustos Zafer Bayramı yüce Türk milletine kutlu olsun.

Ock

Erdoğan Altan hocamıza okulumuza ve bu mesleğe neredeyse yarım asır kadar harcadığı emeğinden ,  gösterdiği gayretinden dolayı  tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşşekür ediyoruz.